#

У Броварах завершився турнір із плавання серед інвалідів (ФОТО)

25.11.2021 09:20
У Броварах завершився турнір із плавання серед інвалідів (ФОТО)
Фото з місця подій

Нещодавно, 18 листопада, у Броварах, на базі плавального басейну «Купава», відбулася обласна плавальна першість серед інвалідів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Щорічно Київський регіональний центр із фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" проводить Кубок Київської області з плавання серед осіб із інвалідністю.

Зазначимо, що турнір проходив за участю 50 спортсменів із інвалідністю з Білої Церкви, Броварів, Вишгорода, Обухова.

До змагань долучилися спортсмени з порушеннями зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату. Спортивний азарт і жвава атмосфера надали дітям не лише стимул до перемоги, але і додаткові можливості самореалізації.

Підбадьорили та нагороджували учасників змагань учасниця ХVІ літніх Паралімпійських ігор у Токіо, бронзова призерка чемпіонату світу, майстер спорту України міжнародного класу Аліса Колпакчи, директор ДЮСШІ Олександр Каурайнен.

Героями себе відчули не лише лідери запливів, але і усі спортсмени. Адже професійний спорт для дітей із інвалідністю – колосальний прояв волі і мужності. Як відомо, найвизначніші перемоги – це перемоги над собою.

Нагадаємо, що з 19 до 21 листопада у місті Біла Церква проходив ІІ етап Всеукраїнських змагань із фігурного катання серед юнаків і дівчат, де перемогли білоцерківські спортсмени.

Читати "Моя Київщина" у Facebook