#

У Броварах завершується будівництво дитячого інфекційного відділення

29.11.2021 17:30
У Броварах завершується будівництво дитячого інфекційного відділення
Фото із сайту Броварської міської ради

Роботи на будівельному майданчику "Дитяча лікарня" у Броварах наразі знаходяться на фінальній стадії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Броварської міської ради.

25 листопада на будівельний майданчик центру "Дитяча лікарня" Броварської багатопрофільної центральної лікарні, що по вулиці Ярослава Мудрого, 47, завітали з інспекцією представники Київської обласної державної адміністрації, міський голова Ігор Сапожко, депутати обласної ради Марина Сапожко та Валентин Багнюк, заступник міського голови Петро Бабич.

Заступник голови КОДА Андрій Лісовик відзначив високу активність робіт та висловив впевненість у тому, що усі заплановані заходи буде виконано з чітким дотриманням термінів:

Місцева влада контролює даний об’єкт охорони здоров’я , адже зараз це дуже актуальне питання. І для місцевої, і для обласної влади надзвичайно важливо у найкоротші терміни завершити роботи . Маю надію, що цьогоріч виконавши запланований обсяг, наступного року ми завершимо цей об’єкт у повному обсязі і будемо мати оновлене інфекційне відділення у Броварах.

За інформацією представника субпідрядної організації станом на 25 листопада, основні конструктиви виконані повністю, триває монтаж вентильованого утепленого фасаду, майже закінчено роботи на покрівлі, найбільш аварійна частина приміщення знаходиться на фазі закінчення скріплення бандажами наріжних стін. До кінця року всі зовнішні роботи мають бути закінчені та розпочато внутрішнє впорядкування приміщення.

Нагадаємо, що нещодавно в Броварах поліцейські деблокували потерпілого чоловіка з розтрощеної автівки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram