#

У Броварах збільшать плату за вивезення сміття

08.04.2021 15:00
У Броварах збільшать плату за вивезення сміття
Фото з мережі інтернет

ТОВ "Селтік ТБО", яке займається вивезенням сміття у місті Бровари, повідомило, що через збільшення собівартості захоронення відходів на полігоні ТОВ "Десна-2" плата за його вивезення збільшиться

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуна Бровари".

Відомо, що ціна за вивезення твердих побутових відходів зросте з 1 травня, адже відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, який оприлюднили на сайті Калинівської ОТГ, тариф на послуги із захоронення ТПВ на полігоні підніметься.

У ТОВ "Десна -2" (виконавця послуг по захороненню ТПВ) повідомили, що тариф, який діє нині, становить 137,28 грн за 1 тонну ТПВ, і відшкодовує собівартість послуг із захоронення ТПВ лише на 80%. Саме тому з 1-го травня плановий тариф за 1 тонну ТПВ буде на рівні 164,44 грн (без ПДВ).

Ірина Федорченко, заступниця директора ТОВ "Селтік ТБО", повідомила, що 14-го квітня в її підприємства закінчується термін дії договору з Броварами, тому відбудеться новий конкурс на визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів.

Якщо ми продовжимо нашу співпрацю з містом, то до 1-го травня здійснимо відповідні калькуляції, пов’язані з підняттям тарифу на послуги із захоронення твердих побутових відходів.

Нагадаємо, що 3 квітня в місті Тараща відбулася масштабна екологічна акція проєкту "Трояндовий бульвар".

Читати "Моя Київщина" у Telegram