#

У Броварах жінка вивісила георгіївську стрічку, і на неї склали протокол

07.06.2021 10:45
У Броварах жінка вивісила георгіївську стрічку, і на неї склали протокол
Фото з місця події

У місті Бровари мешканці будинку вивісили зображення так званого "Голуба Перемоги!" та забороненої законом георгіївської стрічки, через що на них склали протокол

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуна-Бровари".

Заборонену символіку помітили небайдужі громадяни. На місце прибули правоохоронці та все сфотографували. Після цього вони пішли шукати квартиру, де голуба зі стрічкою вивісили.

Виявилося, що символіку вивісила мешканка квартири. Вона погодилася зняти її, однак згодом почала емоційно і на підвищених тонах говорити про те, що нічого поганого вона не вчинила.

Поліцейські кілька разів пояснили господині квартири, що символіка заборонена. Жінка порвала зображення голуба зі стрічкою та зачинилася у помешканні.

Правоохоронці опитали свідків, узяли пояснення та повідомили, що складуть на громадянку протокол за ст. 173-3 КУпАП.

Санкція статті, у випадку першого такого порушення протягом року, передбачає штраф від 850 до 1700 грн, а також вилучення георгіївської стрічки і предметів, на яких вона зображена. У випадку повторного порушення, максимальним покаранням є адмінарешт на 15 діб.

Нагадаємо, що 3 червня Вищий антикорупційний суд засудив до шести років позбавлення волі суддю Броварського міськрайонного суду Ганну Білик через отримання тисячі євро хабаря.

Читати "Моя Київщина" у Telegram