#

У броварських школах тренувалися рятувальники (ФОТО)

11.10.2019 13:30
У броварських школах тренувалися рятувальники (ФОТО)
Фото з місця події

У Броварах тривають тижні безпеки життєдіяльності, у рамках яких у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах проводяться заходи, спрямовані на попередження дитячого травматизму та надзвичайних ситуацій за участі малечі та учнів ЗОШ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Київській області.

10 жовтня представниками відділу з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії спільно з правоохоронними органами, управління освіти й науки Броварської міської ради та представниками Броварського районного управління ДСНС взяли участь у тренуваннях у школі № 1 та №6.

На першому етапі навчання після ввідної команди про умовну «Пожежу» в холі центрального входу евакуювали учнів за межі будівлі. На другому етапі навчань рятувальники в засобах захисту провели бойове розгортання для виявлення вогнища загоряння та його ліквідації.

На майданчику школи діти організовано вишикувались та потім вчителі звірили присутність усіх учасників освітнього процесу. Учні мали можливість спостерігати за чіткими та узгодженими діями рятувальників, які швидко локалізували умовне вогнище загоряння.

Метою даного заходу була підготовка учнів та вчителів до можливих надзвичайних ситуацій. На завершення учасники заходів обговорили свої дії та підбили підсумки тренувань.

Також нагадаємо, що з 5 по 6 вересня на навчальному полігоні Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС смт. Козин Обухівського району пройшли навчання рятувальників ДСНС.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: