#

У Броварській громаді впроваджують програму "Доступна іпотека 7% - Бровари 0%" (ФОТО)

31.01.2022 18:45
У Броварській громаді впроваджують програму "Доступна іпотека 7% - Бровари 0%" (ФОТО)
Фото з місця події

Броварська громада першою у Київській області підписала угоду щодо впровадження програми "Доступна іпотека 7% - Бровари 0%"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис міського голови Броварів Ігора Сапожко у Facebook.

Договір про співпрацю було укладено із банком Глобус за сприяння Фонду розвитку підприємництва. Суть програми полягає у тому, що той, хто хоче взяти кредит на купівлю житла, сплачує лише "тіло кредиту", а відсотки компенсує міський бюджет. Для участі у програмі потрібно звертатися у відділ із житлових питань.

Ігор Сапожко коментує:

На погашення відсотків у 2022 році виділено 5 млн. грн. Це означає, що сотні родин вже у цьому році зможуть придбати омріяне власне житло на пільгових умовах.

Міський голова висловив подяку за оперативність, порозуміння та підтримку голові правління банку Глобус Сергію Мамедову та виконавчому директору Фонду розвитку підприємництва Андрію Гапону. Ігор Сапожко додав:

Переконаний в успішності нашого проекту, тому сума фінансування не є остаточною, за потреби будемо розглядати можливість виділення додаткових коштів.

Нагадаємо, що у Броварах показали перелік споруд подвійного призначення та укриттів, де люди можуть сховати в разі надзвичайних ситуацій у мирний час та дії засобів ураження у період війни.




Читати "Моя Київщина" у Facebook