#

У Броварському районі затримали крадія "на гарячому"

20.07.2021 19:30
У Броварському районі затримали крадія "на гарячому"
Фото з мережі Інтернет

Працівники наряду реагування патрульної поліції Броварського районного управління поліції затримали крадія під час вчинення злочину в одному з будинків у селі Нова Богданівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

На спецлінію поліції "102" надійшло повідомлення про те, що у сусідському будинку, ймовірно, перебуває зловмисник. За лічені хвилини на місце події прибув наряд реагування патрульної поліції Броварського районного управління поліції. В оселі правоохоронці виявили невідомого, який вже збирався тікати. Завдяки злагодженим діям поліцейських, зловмисника затримали.

Ним виявився 21-річний житель Броварського району. У скоєному юнак зізнався та розповів, що електроінструменти планував продати.

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили чоловіку про підозру за ч.2 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Працівники поліції перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Також нагадаємо, що 20 липня, близько 5-ої години ранку на одній із вулиць міста Бровари патрульні виявили молодика, який мав при собі амфетамін.

На зображенні може бути: у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: