#

У Броварському районі чоловік уночі намагався підірвати родину свого знайомого (ФОТО)

27.10.2019 15:07
У Броварському районі чоловік уночі намагався підірвати родину свого знайомого (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Требухів Броварського району літній чоловік уночі пішов до будинку свого знайомого з гранатою та мав намір позбавити його життя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

На місці події правоохоронці з’ясували, що чоловік 1959-го року народження, будучи на підпитку, вночі намагався проникнути до будинку свого знайомого, проте господар миттєво зреагував та просто виштовхнув підривника на вулицю. Це і врятувало життя його родині.

Граната вибухнула на подвір’ї. Люди лишилася живими. 39-річного потерпілого із осколочними пораненнями доставлено до Центральної районної лікарні. Сам нападник також наразі перебуває у спецпалаті медичного закладу.

При огляді місця події у якості речових доказів було вилучено залишки від гранати схожої на РГД-5. Провівши невідкладний обшук у будинку самого підривника, правоохоронці знайшли там запал іще від однієї гранати. Зловмисник затриманий за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.15, п.1 ч.2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України та за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Також нагадаємо, що 26 жовтня вночі в місті Бровари по вулиці Грушевського стався конфлікт між місцевими нетверезими жителями, який закінчився стріляниною та пораненням одного з них.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: