#

У Броварському районі невідомі чоловіки в будинку влаштували стрілянину

19.02.2019 08:49
У Броварському районі невідомі чоловіки в будинку влаштували стрілянину
Вогнепальна зброя з якої влаштували стрілянину

Стало відомо, що в селі Рудня Броварського району невідомі чоловіки увірвалися до будинку 37-річної жінки влаштували стрілянину, вимагаючи повернути надуманий борг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Встановлено, що двоє чоловіків близько першої години ночі у приватному будинку з невідомої зброї здійснили два постріли у стелю та у підлогу. Вони вимагали у господарів повернути гроші.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції, експерти. Там  працівники поліції виявили дві гільзи.

Під час розшукових заходів оперативники встановили осіб та їхнє місцеперебування. Затримали нападників у порядку ст. 208 КПК України.

Ними виявилися  31 та 33-річного віку жителі Броварського району. При проведення невідкладного обшуку за місцем проживання одного з фігурантів поліція виявила та вилучила вогнепальну зброю. Щодо походження пістолету зловмисник відомостей не надав. 

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Вилучені пістолет та гільзи направлені на проведення експертизи.

За даним фактом відкриті два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 189 (вимагання) ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: