#

У Броварському районі за ухилення від військової служби засудили призовника

13.02.2020 11:53
У Броварському районі за ухилення від військової служби засудили призовника
Фото з мережі Інтернет

На Броварщині за ухилення від призову на строкову військову службу молодика засудили до двох років обмеження волі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварський Омвк" у Faсebook.

У жовтні 2019 року мешканець Броварського району якому до дня відправлення у військову частину виповнилося 18 років та не досяг 27 років, визнаний військово-лікарською комісією придатним до військової служби, а також був попереджений про кримінальну відповідальність в разі неявки отримав повістку на 25.11.2019 для відправки у військову частину.

У визначений час, проігнорувавши вимоги військового комісара, призовник не з’явився на збірний пункт Броварського ОМВК у зв’язку з чим стосовно даної особи було відкрито кримінальне провадження за ухилення від призову на строкову військову службу передбачене ч.1 ст.335 КК України та засуджено до двох років обмеження волі, встановивши строк випробування 1 рік з забороною виїжджати за межі України без погодження уповноваженого органу.

Додатково покладено обов’язки повідомляти про зміну місця проживання, роботи, навчання та з’являтися в органи пробації для реєстрації.

Також нагадаємо, що 11 лютого Андрій Нєбитов, начальник поліції Київщини, особисто відвідав місто Бровари та представив нового очільника Броварського відділення поліції - полковника поліції Олега Петренка, який раніше очолював Ірпінський відділ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: