#

У Бучанській ОТГ планують створити інноваційний медичний центр

12.10.2020 11:20
У Бучанській ОТГ планують створити інноваційний медичний центр
Фото з місця події

У суботу, 10 жовтня, Василь Володін, який є очільником Київської ОДА, повідомив про перспективи створення на території Бучанської міської об’єднаної територіальної громади інноваційного медичного центру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

У її рамках робочої поїздки до Бучі Василь Володін заслухав основні аспекти Стратегії розвитку громади. Ключові цілі та пріоритети презентував Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Я знайомий з усіма районами Київщини, тому точно знаю, що рівень життя громад безпосередньо залежить від рівня залучення інвестицій. І тепер хочу поділитись із жителями Бучі хорошою новиною, адже на території їх громади планується створення інноваційного медичного центру. Відповідне розпорядження вже підписав. У розробці концепції проєкту виконавчому комітету Бучанської міської ради допомагатиме Агенція регіонального розвитку Київщини, – проінформував голова ОДА.

Як наголосив Василь Володін, цей інноваційний проєкт є одним із наймасштабніших в Україні. Він передбачає організацію виробництва медичного обладнання, створення потужного медичного центру, підготовку кваліфікованих кадрів і будівництво реабілітаційно-оздоровчого центру.

Після розробки подамо проєкт до Міністерства розвитку громад і територій із пропозиціями врахувати його в план заходів із реалізації Державної стратегії регіонального розвитку. Будемо сподіватись, що ініціативу підтримає і Уряд, – додав Василь Володін.

Нагадаємо, що у мережі з’явилося відео про те, як працівники Ірпінської центральної міської лікарні у місті Буча відмовляються допомагати пацієнтам.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: