#

У Бучанському районі відкрили амбулаторію (ФОТО)

30.03.2021 16:55
У Бучанському районі відкрили амбулаторію  (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 30 березня, в селі Мироцьке Бучанського району урочисто відкрили амбулаторію, яку будували за кошти державного та місцевих бюджетів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Василь Володін оглянув новозбудований медзаклад разом з головою Бучанської райдержадміністрації Миколою Ляшенко, Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком, старостою села Мироцьке Олександром Деревянським. Супроводжував гостей завідуючий амбулаторією Віктор Брунарський.

Амбулаторія була збудована на замовлення Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА протягом 2020 року за кошти державного та місцевих бюджетів. Вартість проєкту становила 7,75 млн гривень. Наразі заклад забезпечено всім необхідним медичним обладнанням.

У ході робочого візиту Василь Володін ознайомився з роботою амбулаторії, оглянув робочий кабінет лікаря, оглядовий та маніпуляційний кабінети, кабінет щеплень та службове житло для лікаря. Він відзначив, що всі будівельні роботи виконані на відмінному рівні і зауважень до будівництва немає.

Відкриття амбулаторії сімейної медицини у Мироцькому дає можливість підняти якість надання медичної допомоги в селі на більш високий рівень, що є надзвичайно важливим в ситуації, коли вся країна протистоїть пандемії коронавірусу. Для цього медзаклад забезпечений необхідним обладнанням та устаткуванням. Сподіваюся, що люди, отримавши умови для лікування та обстеження, не будуть запускати свої хвороби і таким чином їм не доведеться шукати допомоги десь далі, на вторинному рівні. Сучасна амбулаторія забезпечить новий формат надання медичних послуг в сільській місцевості – комфортний як для медичних працівників, так і для пацієнтів, – зазначив очільник Київщини.

Нагадаємо, що 30 березня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін представив новопризначеного голову Бучанської РДА Миколу Ляшенка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: