#

У Бучі чоловіка жорстоко побили та забрали срібний ланцюжок

11.09.2019 15:33
У Бучі чоловіка жорстоко побили та забрали срібний ланцюжок
Фото речових доказів

Сьогодні, 11 вересня, у місті Буча під час патрулювання працівники поліції затримали злодія, який спочатку побив чоловіка, а потім викрав у нього срібний ланцюжок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Правоохоронці під час патрулювання поблизу парку Слави в Бучі помітили двоє осіб, які вирішували конфлікт «кулаками». Коли вони побачили поліцію, то один із них намагався втекти. Проте група патрульної поліції та бійці полку поліції особливого призначення  наздогнали та затримали грабіжника.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група.

Деталі події було встановлено під час з’ясування обставин. Між місцевими жителями виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Один із чоловіків жорстоко побив іншому та на цьому не зупинився.

Як розповів потерпілий, його суперник ще й зірвав із нього срібний ланцюжок та намагався заволодіти мобільним телефоном.

При поверхневому огляді в зловмисника, у якості речових доказів, вилучили ювелірну прикрасу, яку потерпілий впізнав. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Також нагадаємо, що жінка звернулася до працівників Переяслав-Хмельницького відділу поліції та заявила, що її переслідували невідомі особи, а потім один з них зірвав із її шиї золотий ланцюжок.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: