#

У Бучі співмешканка напідпитку зарізала власника квартири

03.05.2018 12:23
У Бучі співмешканка напідпитку зарізала власника квартири

На Київщині у місті Буча 42-річна квартирантка вбила власника помешкання, бо він розбудив її серед ночі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Разом зі своїм співмешканцем зловмисниця намагалася заплутати поліцейських, щоб уникнути покарання.

"Версія орендаторів житла виглядала наступним чином. 38-річний господар нібито посеред ночі з останніх сил дістався додому з тяжким пораненням. Вони намагалися його врятувати й одразу викликали швидку. Проте цей сюжет змусив поліцейських засумніватися. Місцеві патрульні не раз виїздили за адресою через п’яні сварки мешканців квартири. До того ж на сходах в під’їзді правоохоронці не виявили жодної краплі крові", - йдеться в повідомленні.

Інтуїція оперативників не підвела, винуватицю трагедії затримали за гарячими слідами. За дві години вже протверезіла винаймачка кімнати зізналася у скоєному.

"Виявилося, що близько третьої години ночі квартирантка разом із своїм співмешканцем після розпивання алкоголю спали. Жінку розбудив власник квартири, який щойно прийшов та намагався потрапити всередину. Це розлютило жінку і вона схопила зі столу ніж. Після скоєного зловмисниця розбудила свого чоловіка і той зателефонував в лікарню", - інформують у поліції.

На жаль, врятувати життя потерпілого не вдалося. Чоловік помер в реанімаційному відділенні під час надання йому медичної допомоги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Знаряддя злочину поліція вилучила. Жінка наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: