#

У Бучі керівник одного з відділень "ПриватБанк" змусив жінку мерзнути на вулиці (ФОТО)

21.02.2021 10:20
У Бучі керівник одного з відділень "ПриватБанк" змусив жінку мерзнути на вулиці (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 19 лютого, начальник відділення "ПриватБанк" №1 у Бучі заборонив працівникам обслуговувати одну з клієнток

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Світлани Гуржеєвої у Facebook.

Зазначимо, що на території України наразі діє карантин, тож у приміщеннях закладів не може перебувати одночасно більше чотирьох осіб. У відділеннях "ПриватБанк" діє така система: по одній людині біля фахівців, одна – біля каси і одна – біля терміналу.

Простоявши на вулиці більше години у 12-градусний мороз , я зайшла у приміщення і підійшла до фахівця, який виявився начальником відділення (прізвище Ворона), щоб поставити питання. На той час усередині знаходилося троє людей, – зазначила обурена клієнтка.

Натомість пан Ворона почав хамити жінці, мовляв, вона не дотримується правил карантину. У результаті начальник заборонив працівникам відділення обслуговувати жінку.

Я підійшла до касира і попросила прийняти квитанцію, на що отримала відмову, у зв'язку з тим, що начальник наказав не обслуговувати мене, – йдеться у дописі.

Надалі жінка зробила фото начальника відділення, на що він відповів, що викличе поліцію і попередить про пограбування.

Нагадаємо, що на спецлінію поліції "102" зателефонувала стурбована жителька міста Буча та повідомила, що її 66- річна сестра вже майже добу не виходить на телефонний зв'язок та не відчиняє двері квартири.


Читати "Моя Київщина" у Telegram