#

У Бучі майже всі котельні готові до опалювального сезону, також запаслися генераторами

28.09.2022 14:05
У Бучі майже всі котельні готові до опалювального сезону, також запаслися генераторами
Фото з мережі Інтернет

Бучанський міський голова Анатолій Федорук поінформував, що у місті до опалювального сезону повністю готові 33 із 35 котелень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Суспільне".

Міський голова Бучі розказав:

Всі можливі на сьогоднішній день організаційні заходи (у підготовці до опалювального сезону — ред.) міською владою впроваджуються, використовуються. Наразі із 35 котелень 33 в повному стані готовності. До початку опалювального сезону всі теплові пункти, тобто котельні пункти обігріву будуть виведені на 100-відсоткових показник готовності і запуску.

За словами Анатолія Федорука, підготували також альтернативні джерела обігріву на 9 котельнях, які подають тепло в об'єкти бюджетної сфери, зокрема, у медичні і освітні заклади. Місто закупило і пересувні генератори.

Мер Бучі уточнив:

Маємо достатню кількість закуплених генераторів великої потужності для того, щоб працювати в цей період. Маємо одну пересувну у разі аварійної ситуації котельню на твердому паливі. Ми розуміємо, що теплоносій забезпечити до комфортного рівня з цим оснащенням буде складно, але можна буде зробити, щоб система не вийшла з ладу.

Нагадаємо, що частково перекрито проїзд транспорту вулицею Енергетиків у Бучі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook