#

У Бучі окупати застрелили однофамільця російського опозиціонера Навального (ФОТО)

17.04.2022 17:00
У Бучі окупати застрелили однофамільця російського опозиціонера Навального (ФОТО)
Паспорт убитого Іллі Навального

Під час окупації Бучі окупанти вбили місцевого жителя Іллю Навального, однофамільця російського опозиціонера Олексія Навального

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на німецьке видання "Bild".

Журналісти Bild, під час спілкування із мешканцями Бучі, дізналися про вбивство росіянами 60-річного Іллі Навального. Його 64-річна сусідка Марія розповіла що окупанти розстріляли чоловіка.

Марія добре знала Іллю, бачила його у день смерті, 12 березня. Жінка розказала:

Ми увійшли до нашого будинку і зустріли Іллю, який спускався сходами. Я йому кажу: не виходь, там стріляють. Але він усе хотів ненадовго вийти, щоб викурити цигарку. Потім я чула постріли знову і знову.

Коли за годину Марія вийшла з підвалу, вона побачила, що Ілля лежить на підлозі. Московити вистрілили йому в голову. Паспорт чоловіка лежав поруч із ним.

Жителі Бучі вважають, що Іллю Навального могли вбити через його прізвище. Наразі незрозуміло, чи Ілля Навальний був родичем Олексія Навального – ворога путіна, якого кремлівський тиран посадив за ґрати. Але відомо, що загиблий Ілля Навальний  родом із українського села Залісся під Чорнобилем, звідки родом і батько Олексія Навального.

Слідкуйте за новинами "Моя Київщина" у Telegram.

Нагадаємо, що міський голова Бучі Анатолій Федорук розповів, що у тілах людей, яких дістали з братських могил, є кульові поранення.


Читати "Моя Київщина" у Facebook