#

У Бучі під час концерту обікрали жінку

14.09.2021 11:30
У Бучі під час концерту обікрали жінку
Фото з місця події

У Бучі під час святкового концерту на честь 120-річниці міста невідомий чоловік підбіг до жінки та зірвав з її шиї золотий ланцюжок

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook, після того нахабної крадіжки, невідомий зник у невідомому напрямку

На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції  № 1 (м. Буча) Бучанського районного управління поліції.

Правоохоронці шляхом оперативно-розшукових заходів встановили особу зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 27-річний чоловік, який одразу  побіг здавати золотий вибір до найближчого ломбарду.

Поліцейські за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру відповідно до ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Запобіжний захід чоловікові обере суд.

Нагадаємо, що "смотрящого" за ДУ "Бучанська виправна колонія № 85" судитимуть за встановлення злочинного впливу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook