#

У Бучі створять Центр підтримки бізнесу

26.10.2021 09:35
У Бучі створять Центр підтримки бізнесу
Іван Лукеря

Учора, 25 жовтня, стало відомо, що у місті Буча та інших великих містах Київщини планують створити Центри підтримки бізнесу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Мінрегіон" у Facebook.

Міністерство розвитку громад та території спільно з Київською агенцією регіонального розвитку та облдержадміністрацією створять Центри підтримки бізнесу, де будуть надаватися безплатні консультації щодо старту та ведення власної справи. Про це повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря у програмі "Актуальне інтерв’ю" на телеканалі "Погляд".

Заступник Міністра деталізував:

У нових центрах люди зможуть отримати абсолютно безплатні консультації щодо запуску власної справи. Наразі функціонує низка державних кредитних програм, які допомагають розвиватися малому бізнесу. Але ключова проблема полягає в тому, що люди не завжди знають про них та розуміють, як запустити свій бізнес. Центри підтримки допомагатимуть у цьому питання. Відтак регіон буде швидше економічно зростати.

Під час консультацій у Центрах підтримки бізнесу люди зможуть отримати інформацію щодо того, як зареєструвати та управляти бізнесом, вести бухгалтерію, набирати команду тощо.

Іван Лукеря наголосив, що такі Центри будуть створені вже найближчим часом.

Нагадаємо, що у Бучі буде побудовано новий корпус школи.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: