#

У Бучі відбувся чемпіонат Київської області з рукопашного бою (ФОТО)

09.04.2023 20:22
У Бучі відбувся чемпіонат Київської області з рукопашного бою (ФОТО)
Фото з місця події

8- 9 квітня у Бучанському спортивному комплексі "Академія спорту" пройшов чемпіонат з рукопашного бою, присвячений визволенню Київщини від окупантів та в підтримку Збройних сил України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Змагання серед  дітей, молодших юнаків, юнаків та юніорів організовано за підтримки депутата Київської обласної ради Галини Єрко, управління молоді та спорту КОДА та Київської обласної федерації рукопашного бою.

На заході були присутні депутати Київської обласної ради Олег Іваненко, Олег Косташ, Галина Єрко, президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою Юрій Радченко, генерал, старші офіцери та полковники СБУ у відставці, представники Міжнародної асоціації ветеранів, підрозділів антитерору "Альфа", командири військових підрозділів.

Зауважимо, учасниками бойових дій російсько-української війни з 2014 року є 28 рукопашників Київщини, з них 6 тренерів. На жаль, не всі з них повернулися з війни. Полеглих героїв присутні вшанували хвилиною мовчання. 

Напружені, емоційні, видовищні поєдинки тривали протягом двох днів. Спортсмени продемонстрували свою майстерність і професіоналізм, а кращі з кращих отримали нагороди, кубки та медалі.

Нагадаємо, що у Бучанській Академії спорту пройшов благодійний турнір "1х1 Charity cup".



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: