#

У Бучі відбувся масштабний музичний фестиваль (ФОТО)

28.06.2021 17:05
У Бучі відбувся масштабний музичний фестиваль (ФОТО)
Фото з місця події

Фестиваль "О-FEST"  традиційно відбувався впродовж двох днів: 26 червня в міському парку Бучі та 27 червня – на великій сцені оновленої Національної оперети України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Буанської міської ради.

Гості фестивалю отримали змогу побачити і почути світових зірок – виконавців оперети, опери, мюзиклу наживо. За сім років свого існування до "О-FESTу" долучилось 29 країн та 105 іноземних вокалістів.

Почесними гостями фестивалю, вже традиційно стали Надзвичайні і Повноважні Посли країн-учасниць фестивалю, відомі політики, представники влади, діячі культури та мистецтва. Поза вечірньою програмою, свої творчі доробки представляли молодіжні гурти та ансамблі.

Цього року у програмі фестивалю були презентовані класичні твори, звучав джаз, поп-рок, сучасна електронна музика та багато інших музичних жанрових варіацій. Також гості мали змогу побачити  незвичні сценічні формати: пластичний театр, колектив ексцентрики і буффонади, імесивний квест. На локаціях фесту пройшли авторські майстер-класи, ворк-шопи, презентації, були експоновані сучасні артпроєкти та художні виставки. Відбулися витончені кулінарні дегустації та дитячі розважальні програми тощо.

Співорганізаторами фестивалю "О-FEST" виступили Київський національний академічний театр оперети та Бучанська міська рада.

Міжнародний музичний фестиваль "О-FEST" проводився за підтримки Київської міської державної адміністрації та Департаменту культури КМДА.

Також нагадаємо, що до 2022 року у Бучанській громаді планують створити туристичний маршрут, що об’єднає населені пункти Мироцьке, Бабинці, Здвижівка та Лубянка.

На зображенні може бути: 3 людини та люди стоять

На зображенні може бути: 4 людини та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та текст «45% 3 оперети .штрауса евген шагаров xop те 1 гент н.а. украй»

На зображенні може бути: 3 людини, люди грають на музичних інструментах, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди грають на музичних інструментах, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні


Читати "Моя Київщина" у Telegram