#

У Бузовій поблизу Бучі виявили ще одну братську могилу

11.04.2022 09:10
У Бузовій поблизу Бучі виявили ще одну братську могилу
Фото з місця подій

Голова Дмитрівської громади Тарас Дідич в ефірі національного телемарафону розповів, що у селі Бузова поблизу Бучі було знайдено братську могилу, де лежать десятки закатованих і вбитих цивільних

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на марафон українських телеканалів.

Тарас Дідич повідомив, що між селами Миле і Мрія Києво-Святошинського району було розстріляно біля десятка автомобілів з людьми, а в Бузовій знайшли братську могилу із цивільними. Наразі говорять, що на місці знайдено більше 50 людських тіл.

 Голова громади розказав:

Біля заправки в Бузовій ми сьогодні знайшли в ямі ще "двохсотих" цивільних. Були факти розстрілу, коли прямим попаданням у квартиру загинула людина

Тарас Дідич зазначив, що залишилися живі свідки тих страшних подій:

Були і факти дивовижного виживання. Наш житель Дмитрівки їхав, БПМ розстріляв його автівку, причому стріляли і чекали, щоб машина загорілася… Він зумів виповзти з неї, добратися до амбулаторії… Вийняли кулю, і він після того через три дні приїхав на роботу, працював на екскаваторі, відновлював водопостачання в селі.

Нагадаємо, що програмісти з Естонії нанесли на онлайн-картку адреси, зазначені у паспортах російських військових, які вторглися до міста Буча Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook