#

У Чабанівській ОТГ замовчують прибутки керівництва за час війни

31.08.2022 20:30
У Чабанівській ОТГ замовчують прибутки керівництва за час війни
Олександр Киризлієв

"Моя Київщина" надіслала запит про дохід керівництва Чабанівської ОТГ за час війни, але не отримала у відповідь жодної конкретики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У відповідь журналістам надійшов лист, у якому вказано, що посадовий оклад голови територіальної громади Олександра Киризлієва у 2022 році складав 12 тис гривень, оклад першого заступника селищного голови встановлено на рівні 11,5 тис гривень, оклади заступників та секретаря встановлено на рівні 11 тис гривень.

Також керівництво має надбавки за ранги, але точні цифри у відповіді селищної ради не вказані. Відомо лише, що голові територіальної громади присвоєно 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування, першому заступнику селищного голови, заступникам селищного голови та секретарю - 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування. 

Посадовим особам органу місцевого самоврядування також виплачується надбавка за вислугу років у відсотках до посадового окладу. Однак і тут конкретних цифр не навели. Те саме стосується і сум премій.

Нагадаємо, що журналісти "Моєї Київщини" надіслали до Калинівської селищної ради запит на отримання інформації про те, скільки керівництво громади заробляє під час війни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram