#

У Чабанах брудні колеса вантажного автомобіля стали причиною стрілянини (ФОТО)

18.12.2019 07:22
У Чабанах брудні колеса вантажного автомобіля стали причиною стрілянини (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Чабанах між представниками комунального господарства та будівельниками через брудні колеса вантажного автомобіля стався серйозний конфлікт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Через те, що тривають будівельні роботи і щоб вантажні автомобілі не забруднювали асфальтне покриття, місцеві комунальники прийняли рішення не випускати на дорогу такі авто, доки вони не змиють бруд з коліс. Про своє рішення вони попередили керівників будівництва.

Так, працівник комунального господарства легковим автомобілем перегородив дорогу водієві вантажного авто, що виїздив з будівельного майданчика з брудними колесами.

Водій-будівельник почав обурюватися і між ними виникла сварка. Після чого керманич вантажівки взяв в автомобілі травматичний пістолет і повернувся продовжити "розмову". У цей час на підмогу комунальнику приїхали його колеги. Вони з кулаками накинулись на чоловіка з пістолетом, який у свою чергу кілька раз вистрілив у їхній бік.

В результаті бійки водій вантажівки та комунальник отримали забійні травми тіла. Ще два працівники комунального господарства – травматичні поранення ноги та живота.

На місце події прибула група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом хуліганських дій та умисного нанесення тілесних ушкоджень.

Також нагадаємо, що 16 грудня чоловік у стані алкогольного сп’яніння обстріляв військові машини на автобусній зупинці в селі Віта-Поштова Києво-Святошинського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: