#

Ірпінський дев'ятикласник преміг у Всеукраїнській олімпіаді з географії

28.03.2019 15:37
Ірпінський дев'ятикласник преміг у Всеукраїнській олімпіаді з географії
Дмитро Тарасьонок

Учень Ірпінської школи № 12 з легкістю переміг тридцятьох дев'ятикласників у Всеукраїнському етапі олімпіаді з географії

Хлопець разюче відрізняється від однолітків-географів, наприклад, тим, що розпізнає типи хмар за їх зовнішнім виглядом і визначає, чи скоро піде дощ. Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Irpin News".

Він переміг тридцятьох конкурентів на Всеукраїнській олімпіаді з географії і визнаний найкращим знавцем цього предмету серед дев’ятикласників.

Це була дуже тривала підготовка, ми з вчителем готувалися з жовтня по вихідним, він розповідав мені потрібні речі і навіть такі, які шкільною програмою не передбачені. Завдяки цьому ми здобули перемогу”,- розповідає Дмитро Тарасьонок.

За словами Олега Горового, вчителя Дмитра Тарасьонока, найголовніше у підготовці було саме бажання учня працювати і досягти такого результату.

Сам Дмитро каже: ”Ця перемога мотивує мене брати участь у такого роду змаганнях, далі вивчати цю науку, яка є надзвичайно великою, але цікавою для мене”.

Вітаємо з перемогою та бажаємо й надалі досягати вершин в науці!

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: