#

У Чорнобильській зоні затвердили маршрути для туристів

06.09.2019 09:25
У Чорнобильській зоні затвердили маршрути для туристів
ЧАЕС

Стало відомо, що наказом Голови ДАЗВ у зоні відчуження було затверджено 21 маршрут відвідування, серед яких 13 наземних, 5 водних та 3 повітряні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Державне агентство України з управління зоною відчуження" у Facebook.

Зокрема, цьогоріч спеціалістами зони відчуження було розроблено нові водні маршрути на виконання Указу Президента "Про деякі питання розвитку територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи".

"Основне завдання, яке стоїть перед нами – безпека кожного відвідувача, який перетинає межі зони відчуження. Кількість відвідувачів зони відчуження значно зростає щороку, як і інтерес до теми Чорнобиля загалом. Щоб забезпечити потребу відвідувачів у цікавій та правдивій інформації, ми підтримуємо розвиток нових форм відвідування, які дозволяють нам якісно комунікувати з туристами", - наголосив Голова ДАЗВ Віталій Петрук.

Також нагадаємо, що з початку поточного року зону відчуження відвідало 74671 туристів, а за місяць серпень ця цифра становить 14 416 людей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: