#

Волонтери Київщини анонсували проведення Ходи ветеранів на День Незалежності

08.07.2020 15:40
Волонтери Київщини анонсували проведення Ходи ветеранів на День Незалежності
Фото з мережі Інтернет

Учора, 7 липня, на пресконференції організатори повідомили, що захід, котрий має на меті об’єднати ветеранів з метою збереження цілісності, суверенітету та незалежності України, має відбутися 24 серпня у Києві

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Укрінформ", про це розповів голова ВГО “Об’єднані Війною. 90-й батальйон”, радник голови КОДА з питань АТО/ООС Віталій Баранов під час круглого столу, присвяченого проведенню акції.

Я закликаю прийти 24 серпня на Ходу ветеранів, підтримати сильну незалежну Україну, український народ, - сказав Баранов.

Окрім того, він наголосив, що саме ветерани є тією силою, об яку зламала зуби машина російської агресії, бо саме вони стали на захист своєї Батьківщини з перших днів війни, прийшовши з мирних професій.

За його словами, 24 серпня всі ветерани мають об'єднатися і показати свою силу і бажання разом боронити Україну.

У регіонах, хто не має змоги приїхати, організовуйтесь на місцях та проводьте свої місцеві ходи ветеранів. Ми започатковуємо Всеукраїнську Ходу ветеранів в кожному населеному пункті, - сказав Баранов.

Він розповів, що у Києві збір відбудеться 24 серпня о 10 годині біля червоного корпусу університету імені Тараса Шевченка. Ходу проведуть з 11:00 до 13:30. Окрім того, з 14:00 до 17:30 планується віче на Майдані Незалежності, а з 17:00 до 21:00 акція "Патріотичне слово".

Нагадаємо, що ветерани з Київської області зможуть отримати допомогу у відкритті власної справи за результатами захисту бізнес-планів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram