#

У день ЗСУ Зеленський виступив перед військовими на Донбасі

06.12.2019 12:28
У день ЗСУ Зеленський виступив перед військовими на Донбасі
Володимир Зеленський

Сьогодні, 6 грудня, Президент України Володимир Зеленський у День Збройних сил України приїхав на Донбас, щоб виступити перед військовими

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Радіо Свобода".

Раніше сьогодні у відеоролику з привітанням з нагоди Дня Збройних Сил України, президент заявив, що Україна поверне під контроль анексований Росією Крим і території Донбасу, і висловив сподівання на «досягнення довгоочікуваного миру».

"Сьогодні весь цивілізований світ бачить, що ми дійсно хочемо миру, ми не хочемо щодня втрачати найкращих, і ми обов’язково повернемо наших людей і наші території", – сказав Зеленський.

Він зазначив, що зараз Україна «набагато сильніша, ніж п’ять років тому», при цьому пам’ятає, «що буває, коли країна не піклується про власну армію і виявляється неготовою захистити свої державні інтереси».

аме тому після досягнення довгоочікуваного миру потужне українське військо залишиться нашим пріоритетом. Адже це – гарантія нашої свободи, нашої незалежності і самостійного розвитку квітучої України", – наголосив Зеленський.

День Збройних сил України відзначають щорічно 6 грудня. У цей день в 1991 році був ухвалений відповідний закон України.

Також нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна ніколи не зможе забути і пробачити злочин Голодомору, винуватцем якого був сталінський режим.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: