#

У депутатському складі Кагарлицької міськради відбулися зміни

06.04.2021 09:10
У депутатському складі Кагарлицької міськради відбулися зміни
Фото з мережі Інтернет

У депутатському корпусі Кагарлицької міської ради відбулися зміни серед депутатів обраних від партії "Слуга Народу" – свої повноваження склав Ігор Будюк, натомість депутатом визнали Дениса Д'ячкова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Киеввласть".

Причиною складання депутатських повноважень Ігорем Будюком є обрання його на посаду заступника Кагарлицького міського голови з питань економіки, інвестиційної політики, правоохоронної діяльності, містобудування, архітектури, комунальної власності, благоустрою та житлово-комунального господарства.

Відповідно до чинного законодавства Кагарлицька МТВК визнала обраним депутатом Кагарлицької міської ради Валентину Янкевич. Вона була включеною до єдиного виборчого списку партії "Слуга Народу" під №5. Але Валентина Янкевич подала до міської територіальної виборчої комісії заяву про відмову від депутатського мандату. Про що свідчить Протокол Кагарлицької МТВК №43 від 2 квітня 2021 року.

Тому, відповідно до чинного законодавства Кагарлицької МТВК визнала обраним депутатом Кагарлицької міської ради Дениса Д'ячкова (протокол №43 від 2.04 2021), №6 у виборчому списку партії "Слуга Народу".

Також Протоколом №44 Кагарлицької МТВК від 2 квітня 2021 року Дениса Д'ячкова зареєстровано депутатом Кагарлицької міської ради.

Нагадаємо, що в Кагарлицькій ОТГ комунальники провели роботи по благоустрою території громади.

Читати "Моя Київщина" у Telegram