#

У Димерській та Іванківській ОТГ презентували нові спортоб’єкти (ФОТО)

16.11.2020 17:49
У Димерській та Іванківській ОТГ презентували нові спортоб’єкти (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно у Вахівці Димерської селищної ОТГ та Іванкові Іванківської селищної ОТГ запрацювали мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту й workout-майданчик

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Урочистості заходи відбулися на честь відкриття чергових об’єктів спортивної інфраструктури, на які завітав начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації.

У Вахівці Димерської селищної ОТГ офіційно запрацював мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту і ґумовим покриттям розміром 32х18 м. Також згідно проєкту біля ігрового поля облаштовано два тренажери – мультифітнесстанція та тренажер для людей з обмеженими фізичними можливостями. Збудоване поле поруч з сільським Будинком культури по вулиці Лісовій, 50.

Другий спортивний об’єкт, workout-майданчик з вуличними тренажерами урочисто відкривали в Іванкові Іванківської селищної ОТГ на території опорного навчального закладу по вулиці Яровій, 6. На штучному газоні розташувалися 11 тренажерів.

Також нагадаємо, що Національний музей народної архітектури та побуту України в Пирогово тепер може похвалитись унікальною святинею – дерев’яною Миколаївською церквою.

В Іванківській та Димерській ОТГ — нові спороб’єкти. Фото

В Іванківській та Димерській ОТГ — нові спороб’єкти. Фото


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: