#

У Дмитріській громаді хлопець мав при собі небезпечні речовини

19.01.2022 20:35
У Дмитріській громаді хлопець мав при собі небезпечні речовини
Фото з місця події

Сьогодні, 19 січня, у селі Гурівщина Дмитрівської територіальної громади правоохоронці затримали молодика, який підозріло себе поводив

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

На питання правоохоронців чи має громадянин заборонені речовини, 20-річний уродженець Кіровоградської області дістав з кишені поліетиленові пакетики з білою речовиною - амфетаміном.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від п'ятидесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що під час перевірки звернень громадян щодо можливого збуту наркотиків правоохоронці з’ясували, що в одній із квартир багатоповерхівки у Фастові дійсно займаються протиправною діяльністю.

Читати "Моя Київщина" у Telegram