#

У Дмитрівській та Гостомельській громадах стартує відновлення пошкоджених багатоповерхівок

18.05.2023 20:00
У Дмитрівській та Гостомельській громадах стартує відновлення пошкоджених багатоповерхівок
Фото з місця події

Сьогодні, 18 травня, в селі Мила Дмитрівської територіальної громади відбувся захід із нагоди старту робіт із відновлення пошкоджених багатоповерхових будинків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Відновлювальні роботи за сприяння платформи United 24 розпочинаються у трьох населених пунктах Київщини: смт Гостомель, села Бузова та Мила Дмитрівської громади. Наразі це 18 об'єктів по будівництву, які мають бути відновлені до початку опалювального сезону.  Нагадаємо, United24 — глобальна ініціатива з підтримки України, запущена 5 травня 2022 року українською владою під час російсько-української війни.

Обсяг коштів, які наразі закумульовано на відновлення 18 будинків - це донати, які перераховували люди в різному обсязі. У заході взяли участь голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Програми розвитку ООН, місцевої влади та підрядної організації. Руслан Кравченко зазначив:

За дорученням Президента та Уряду сьогодні ми запускаємо роботи з відновлення цих об'єктів. Ми залучили до програми технічний нагляд, тож завдання КОВА - контроль за якістю та швидкістю робіт.

Нагадаємо, що у Василькові планують будівництво нового навчального корпусу Васильківського профліцею.


Читати "Моя Київщина" у Telegram