#

В екопарку "Медвино" дикі зубри напали на відвідувачів (ФОТО)

27.01.2021 09:20
В екопарку "Медвино" дикі зубри напали на відвідувачів (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Нещодавно в екопарку "Медвино", який розташований на території Медвинської громади, стадо бізонів та зубрів напало на родину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Факти".

За словами постраждалого підприємця Юрія Цвіркуна, до "Медвино" він приїхав разом із друзями. Загалом було чотири авто, в яких знаходились семеро дорослих та семеро дітей.

Разом зі співробітником господарства ми заїхали на територію угідь, перед поїздкою на екскурсію він пообіцяв супроводжувати нас всюди та у разі не передбачуваної ситуації страхувати та захищати нас, – зазначив Юрій.

За його словами, коли родина заїхала на середину угідь, ближче до бізонів, та запаркувалася на полі, то всі вийшли, аби сфотографувати тварин. Чоловік розповів, що співробітник, який їх супроводжував, навіть дав його дитині моркву, щоб погодувати оленів та коней Пржевальського, що тоді були на сусідній галявині.

Невдовзі чоловік зі своєю донькою повернулись до авто, і їх швидко оточило стадо диких бізонів. Сховатись в машину так і не вдалося, адже тварини почали нападати  та трощити автомобіль.

Я набрав свого друга, який був з нами, та запитав, куди вони поділися і де працівник, який обіцяв нас супроводжувати й оберігати. Виявилося, що він кинув нас та запропонував іншій групі людей поїхати годувати верблюдів на інше поле. Ми чекали на повернення працівника господарства близько 15 хвилин, за цей час пережили неймовірний стрес, – додав Юрій.

Згодом постраждалі викликали правоохоронців та написали заяву на екопарк.

Нагадаємо, що у Богуславі з невідомих причин знову різко впав рівень води в річці Рось.



Читати "Моя Київщина" у Facebook