#

У Фастівському районі чоловік збив людину та імітував викрадення авто

24.10.2019 12:28
У Фастівському районі чоловік збив людину та імітував викрадення авто
Фото з місця події

Учора, 23 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від жителя села Велика Снітинка Фастівського району, що він залишив свій автомобіль біля залізничного переїзду, оскільки у нього закінчився бензин, а його автівка зникла, проте сказане виявилось неправдою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Та насправді усе сталося не так, як поліції розповів чоловік.  Громадянин вирішив ввести правоохоронців в оману, надаючи неправдиві свідчення щодо угону своєї автівки.

У ході слідчих дій виявилося, що в дійсності, повертаючись увечері з роботи, він збив людину. Перелякався та заховав своє авто неподалік у лісі. З місця події зник. Поліція знайшла та вилучила транспортний засіб у якості речового доказу. Зараз він перебуває на штрафмайданчику. 

На щастя постраждалий чоловік лишився живим. Його госпіталізовано до лікарні із численними травмами та забоями. Швидку допомогу йому викликали випадкові перехожі. У скоєному місцевий житель зізнався та надав правдиві покази. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.   

Нагадаємо, що 17 жовтня правоохоронці затримали чоловіка з Фастова, який викрав мобільний телефон у товариша, а згодом втік з-під варти і переховувався від працівників поліції .

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: