#

У Фастові двоє молодиків викрали машину для продажу її на запчастини (ФОТО)

02.05.2018 10:24
У Фастові двоє молодиків викрали машину для продажу її на запчастини (ФОТО)

Учора, 1 травня, 17-річний фастівчанин та 22-річний житель столиці намагалися викрасти автомобіль, щоб продати його на запчастини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

Житель міста Фастів учора ввечері звернувся до поліції про те, що у нього викрали автомобіль "ВАЗ", який був припаркований біля будинку.

Для розшуку та затримання зловмисників, які незаконно заволоділи автомобілем "ВАЗ-2106", був введений оперативний план "Перехоплення" та були орієнтовані всі наряди груп реагування патрульної поліції області.

Невдовзі автівку, яка підпадала під орієнтування, працівники групи реагування патрульної поліції Макарівського відділення поліції помітили на блок-посту у с.Бишів. На вимогу поліцейських водій зупинив автівку, а пасажир намагався втекти. Працівники поліції усно попередили про можливість застосування вогнепальної зброї щодо втікача і така вимушена засторога стала дієвою.

Зі слів затриманих у салон автівки вони проникли шляхом вільного доступу – дверцята були відчинені. У подальшому вони планувала перегнати автівку до столиці, щоб спродати на запчастини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Автівку вилучено та доставлено на штрафмайданчик. Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: