#

У Фастові хочуть побудувати автостанцію

22.11.2019 17:26
У Фастові хочуть побудувати автостанцію
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно виконком Фастівської міськради розпочав опрацьовувати питання техніко-економічного обґрунтування будівництва автостанції «Фастів» на фастівській Привокзальній площі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Фаствівської міськради.

Фастівські депутати ще в травні 2018 надали дозвіл на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки у постійне користування Комунальному підприємству «Фастів-благоустрій» для фастівської автостанції. Орієнтовна площа майбутньої автостанції, яка буде розташована на Привокзальній площі – 2 сотки, приміщення буде двоповерховим.

У свою чергу, фастівське «Бюро технічної інвентаризації» розробило проект землеустрою, згодом земельну ділянку зареєстрували у національній кадастровій системі та передали у постійне користування "Фастів-благоустрою".

Наразі отримані технічні умови на приєднання об’єкту до електричних мереж. Опрацьовуються технічні умови на водопостачання та водовідведення об’єкту.

Найближчим часом також відбудеться підключення до електромереж тимчасової автостанції.

До початку будівництва автостанції у Фастові, у зимовий період, пасажири зможуть очікувати автобуси у павільйоні – приміщенні тимчасової автостанції поблизу фастівського бомбосховища.

Раніше на Привокзальній площі міста вже була автостанція, але її приміщення свого часу передали у власність ТОВ "Сеал Компані" й місто тоді фактично втратило власну автостанцію.

Також нагадаємо, що селищний голова Прилипко отримав погодження на будівництво нової транспортної розв’язки у Гостомелі від "Київоблавтодору".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: