#

У Фастові нагородили лауреатів літературно-мистецької премії

11.01.2020 07:54
У Фастові нагородили лауреатів літературно-мистецької премії
Фото з місця події

Учора, 10 січня, у місті Фастів у школі народної майстерності було відзначено лауреатів 2019 року літературно-мистецької премії імені В. Косовського та молодіжної літературно-мистецької премії імені А. Кравця-Кравченка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Faсebook.

З великою вдячністю за роботу на творчій ниві дипломи лауреатів та пам’ятні медалі були вручені о.Михайлу (Михайло Данилів) за будівництво Собору св.Миколая у Фастові, особистий внесок у збереження українських традицій та культурної спадщини і Дарині Коваль, авторці численних творчих робіт у галузі декоративного малярства та бісеронанизування і дипломної роботи "Берегиня ночі". Премії вручали голови оргкомітетів обох премії Анатолій Древецький та Іван Неживий, а також координатор оргкомітету молодіжної премії Віталій Сокур.

Привітати лауреатів премії до школи завітали міський голова Михайло Нетяжук та заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко. Михайло Володимирович зазначив, що місті є дуже потужний мистецький потенціал, адже вони багаті унікальною школою народної майстерності з її вихованцями, міським Палацом культури з творчими колективами, а також митцями у багатьох сферах.

Не обійшлося без мистецьких подарунків: господаря школи та усіх гостей щедро засіяли-заколядували представники творчого колективу будинку культури с. Веприк.

Також нагадаємо, що у Фастові кілька осіб отруїлися чадним газом, сталося це в одному з приміщень будівлі, де розташована церква "Воскресіння", кафе "Вілла Чіполіно" і дитячий садочок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: