#

У Фастові нагородили учнів, які здобули найвищі нагороди на Всеукраїнських інтелектуальних конкурсах

05.05.2018 13:41
У Фастові нагородили учнів, які здобули найвищі нагороди на Всеукраїнських інтелектуальних конкурсах

Учора, 4 травня, в місті Фастів відбулося свято обдарованих дітей "Талант, освіта, творчість – 2018"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету  у  світі. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Таких талантів в місті чимало. Фастову є чим пишатися, адже у цей день велика зала міського Палацу культури була заповнена людьми. А присутні там були талановиті діти, інтелектуальна еліта та майбутнє нашої країни.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Михайло Нетяжук. Він наголосив на тому, що сьогоднішні перемоги юних талантів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Та з гордістю повідомив, що сучасна міська молодь активно вибирає свій шлях і йде вперед, підкоряючи вершину за вершиною. І побажав школярам нових відкриттів та здійснення мрій.

Нагородження дітей відбувалося в трьох блоках: освіта, спорт та культури. Було нагороджено учнів, які стали призерами Всеукраїнських та обласних етапів інтелектуальних конкурсів, дітей, які здобули відразу дві перемоги в обласних інтелектуальних конкурсах, учні позашкільних навчальних закладів, які здобули призові місця на обласних та Всеукраїнських конкурсах – Фастівської станції юних натуралістів, Фастівської школи народної майстерності та вихованці Фастівського центру позашкільної роботи. Були нагороджені спортсмени – призери Всеукраїнських та обласних етапів змагань у 2017-2018 навчальному році та представники культури – учасники ансамблів- призерів конкурсів  та фестивалів.

Концертну програму гостям свята подарували учні дитячої музичної школи, гімнасти, вихованці студії мод Центру позашкільної роботи та ансамбль «Унавушка» з Т. Доброштан.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: