#

У Фастові підприємство заборгувало місту понад 200 тисяч гривень

21.02.2020 08:59
У Фастові підприємство заборгувало місту понад 200 тисяч гривень
Фото з мережі Інтернет

У Фастові суд задовольнив позов прокуратури щодо стягнення з товариства несплаченої орендної плати у розмірі понад 200 тисяч гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Господарським судом Київської області задоволено позов прокуратури в інтересах держави в особі Фастівської міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення безпідставно збережених коштів у вигляді несплаченої орендної плати за користування земельною ділянкою у розмірі понад 205 тисяч гривень.

Так, прокуратурою встановлено, що вказане товариство використовувало земельну ділянку площею 0,74 га, яка знаходиться у м. Фастів, без правовстановлюючих документів, податки за користування землею не сплачувались.

При цьому, встановлено, що вказана земельна ділянка використовується для здійснення господарської діяльності - виробництва будівельних матеріалів, огороджена парканом та на ній розміщується адміністративна будівля, металевий ангар та металеві гаражі, які знаходяться у власності товариства.

Вказане стало наслідком недоотримання бюджетом міста Фастова грошових коштів та негативно вплинуло на повноту та своєчасність формування місцевого бюджету.

Також нагадаємо, що 15 лютого біля Фастівської ЦРЛ п’яний голова ГО "За місцеве самоврядування без корупції" Валентин Човган спричинив аварію.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: