#

У Фастові почали боротися з нелегальною торгівлею піротехнікою

29.12.2020 15:30
У Фастові почали боротися з нелегальною торгівлею піротехнікою
Фото з мережі Інтернет

Учора, 28 грудня, у Фастові пройшла нарада, яка була спрямована на ліквідацію обігу в місті побутових піротехнічних виробів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівське відділення поліції" у Faсebook, нарада відчулася за участю міського голови, представників прокуратури, поліції, СБУ та місцевих депутатів.

На нараді було вирішено, що для профілактики і боротьби з нелегальною торгівлею піротехнікою в місті проведуть спеціальні рейди. За останні дві доби поліцейськими було складено сім адміністративних протоколів за ст.160 КУпАП .

Крім того, відповідно до ст. 160 Кодексу за торгівлю з рук у невстановлених місцях промисловими товарами також передбачене адміністративне покарання від 102 до 255 грн з конфіскацією предметів торгівлі.

Також жителів закликають бути пильними. Адже придбана в нелегальних точках продажу піротехніка може бути небезпечною. Навіть сертифіковані феєрверки при порушенні правил перевезення і зберігання можуть стати вибухонебезпечними і завдати шкоди здоров'ю та життю людини.

Якщо вам відома інформація, щодо нелегального продажу піротехнічних виробів, звертайтеся до поліції, зателефонувавши на номер "102", - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, що 28 грудня Фастівській громаді передали Вифлеємський вогонь.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: