#

У Фастові відбулося відкриття мініфутбольного поля

23.12.2019 08:20
У Фастові відбулося відкриття мініфутбольного поля
Фото з місця події

У суботу, 21 грудня, в рамках обласної програми "Київщина спортивна" пройшло відкриття мініфутбольного поля зі штучним покриттям у Фастові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Київської облдержадміністрації.

На урочистості був присутній начальник управління фізичної культури і спорту Київської ОДА Сергій Тимофєєв, який привітав учасників заходу з урочистим відкриттям та вручив подарунки. Юні спортсмени отримали форму та слова привітання від гостей заходу. На новому полі футболісти зіграли перші матчі.

Довідково: штучні мініфутбольні поля та майданчики з вуличними тренажерами будуються на Київщині в рамках обласної програми "Київщина спортивна". Також за програмою цього року зводяться сім повнорозмірних футбольних полів (110х70 м).

На виконання Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна" на 2017-2020 роки управлінням фізичної культури і спорту Київської ОДА закуплено та передано до населених пунктів комплекти, до яких входять мініфутбольні поля розміром 42×22 м та вуличні тренажери. Реалізація таких проєктів стала можливою через поєднання зусиль органів державної влади та місцевого самоврядування: фінансується закупівля спортивного обладнання коштом обласного бюджету, а облаштовуються стадіони за рахунок місцевих бюджетів.

Також нагадаємо, що у Фастові у школі № 10 до кінця поточного року має запрацювати сенсорна-тренажерна зала для дітей з особливими освітніми потребами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: