#

У Фастові відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами (ФОТО)

19.10.2019 11:03
У Фастові відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами (ФОТО)
Фото з місця події

Фестиваль "Світ у твоїх долонях" відбувся в міському Палаці культури, у рамках проведення у Фастові Європейського тижня місцевої демократії та з нагоди 3-річчя з дня створення Фастівського навчально-реабілітаційного центру "Крила надії"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Фастівської міської ради.

Фастівський навчально-реабілітаційний центр "Крила надії" вперше відкрив свої двері вихованцям 3 роки тому, у 2016 році, під час проведення у Фастові Європейського тижня місцевої демократії.

Вихованців та керівництво Центру вітали з Днем народження численні меценати, спонсори та благодійники заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко, засновниця клубу "Надія", почесний громадянка Фастова Людмила Бобовнікова.

Але найкращі вітання дарували собі та присутнім вихованці – вони стали учасниками чудового концерту, виконавши пісенні, танцювальні та інші композиції.

Традиційно, не обійшлося без подарунків: перед концертною програмою дітлахи мали нагоду чудово розважитися та відпочити, а після концерту отримували приємні презенти.

Також нагадаємо, що 19 жовтня в рамках Європейського тижня місцевої демократії  о 16 годині відбудеться "Осіння здибанка".

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: