#

У Фастові відкрили другу чергу потужного підприємства

05.04.2019 12:47
У Фастові відкрили другу чергу потужного підприємства
У Фастові відкривають другу чергу виробництва

У місті Фастів ТОВ "Еко-Втор" з метою збільшення обсягів виробництва та створення нових робочих місць проводить роботи з будівництва другої черги виробничих потужностей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Представники виконкому Фастівської міськради разом із представниками Китайської Торгової Асоціації відвідали це підприємство. Під час зустрічі вони проаналізовали хід виконання плану дій у рамках Меморандуму про взаєморозуміння між виконавчим комітетом Фастівської міськради та ТОВ "Еко-Втор".

Відповідно до пунктів даної угоди, на підприємстві на початку квітня введені в експлуатацію нові очисні споруди підприємства, оскільки раніше у фастівчан виникало багато питань стосовно екологічної безпечності підприємства.

Спеціалізоване підприємство ТОВ "Науково-інженерний центр "Потенціал-4" провело заміну технологічного обладнання очисної станції (систему очистки та рециркуляції води) з метою поліпшення якості очистки стічних вод та для запобігання забрудненню довкілля.

Довідково:

Підприємство "Еко-Втор" виробляє штапельне волокно, переробляючи ПЕТ пляшки. Шпательне волокно застосовують у текстильній промисловості (з нього виготовляють плащові тканини, синтепон, килими, наповнювачі для ковдр, подушок, іграшок, домашній текстиль тощо), у металургійній промисловості (при виробництві пресувальних мішків, шлангів для продуктів нафтопереробки, фільтрувальних тканин, мешковидних фільтрів, пожежних шлангів, спецодягу для робітників хімічних цехів, металургів), у медицині (для виготовлення синтетичних кровоносних судин, хірургічних ниток, медичної спецодягу, засобів гігієни), у будівельній промисловості (при будівництві газопроводів і нафтопроводів, дорожніх покриттів, тощо), та в інших галузях.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: