#

У Фастові відкрили меморіальну дошку загиблому на Донбасі бійцю

07.12.2021 14:00
У Фастові відкрили меморіальну дошку загиблому на Донбасі бійцю
Фото з місця подій

Учора, 6 грудня, у день 30-річчя Збройних Сил України, у Фастові відкрили меморіальну дошку старшому солдату В’ячеславу Мінкіну, який загинув, захищаючи кордони України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Фастівська міська рада" у Facebook.

Право відкрити дошку на фасаді будинку, де проживав В’ячеслав Мінкін, було надано сину та дружині загиблого.

Отець Іван, настоятель Храму Святого Воскресіння освятив меморіальну дошку, до якої присутні поклали квіти. Пам'ять загиблого вшанували хвилиною мовчання.

До присутніх звернулися заступник міського голови Жанна Швидка та Почесний громадянин Фастова, Захисник України Андрій Абрамов:

Вічна пам’ять загиблому Герою! Герої не вмирають!

Довідково. В’ячеслав Мінкін народився у Києві, до Фастова переїхав у 2002 році. Тут закінчив міську школу №10. Навчався у Київському будівельному училищі №27, отримав спеціальність «плиточник-штукатур», «муляр-облицювальник».

Із 2009 по 2010 рік проходив строкову службу, а вже 2014 був мобілізований. Мав дружину та сина.

В’ячеслав мріяв про вільну, сильну, незалежну суверенну Україну, тому протягом усього часу, скільки триває новітня російсько-українська війна, захищав кордони країни спочатку в АТО, потім в ООС. Загинув від кулі ворожого снайпера 24 листопада 2020 року.

Нагадаємо, що 2 грудня Фастівський міський голова та міський голова міста Одунпазарі/ Ескішехір підписали Протокол “Про співпрацю міст побратимів”.




Читати "Моя Київщина" у Facebook