#

У Фастові вкотре відбулося засідання комісії щодо аварійного заводу (ФОТО)

15.03.2021 16:43
У Фастові вкотре відбулося засідання комісії щодо аварійного заводу (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Фастів на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС вирішили перекрити ділянку шляху біля колишнього заводу "Червоний Жовтень" для уникнення надзвичайної ситуації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Facebook.

У Фастові відбулося виїзне позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС, де розглядалося питання запобігання виникненню можливої надзвичайної ситуації від падіння частин цегляної фасадної стіни будівлі колишнього заводу "Червоний Жовтень".

З метою збереження життя та здоров’я мешканців міста було вирішено тимчасово перекрити аварійно небезпечну ділянку шляхопроводу по вулиці Брандта, 50.

Не вперше керівництву ТОВ "ГК ЕВРОХІММАШ К.О." було дано завдання провести невідкладні роботи з відновлення цегляної фасадної стіни, укріплення елементів споруди для запобігання їх подальшого руйнування, огородження парканом та попереджувальними знаками аварійної частини будівлі колишнього заводу, провести демонтаж залізобетонної перемички, яка загрожує обвалом та вжити інших необхідних заходів для ліквідації окремих аварійних ділянок.

Це вже друге засідання комісії з ТЕБ та НС з цього питання. Такий комплекс завдань керівництву заводу було дано під час засідання комісії 2 березня.

Нагадаємо, що компанія "Сільпо-Фуд" відмовилася придбати контроль над активами групи "Фуршет" у чотирьох містах Київської області.

May be an image of brick wall, просто неба та дерево

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: