#

У Фастові з міського бюджету виділили майже мільйон гривень на боротьбу з коронавірусом (ФОТО)

20.03.2020 14:22
У  Фастові з міського бюджету виділили майже мільйон гривень на боротьбу з коронавірусом (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Фастів з резервного фонду міського бюджету було виділено 978 тисяч гривень для заходів щодо запобігання розповсюдження коронавірусу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Faсebook, за ці кошти вже придбано кріоциліндр та інші необхідні речі та медикаменти.

Не зважаючи на те, що в Україні зараз підвищений попит на засоби індивідуального захисту та дезінфікуючі засоби, працівники Фастівського міського ЦПМСД, доклали значних зусиль, щоб провести усі необхідні закупівлі.

Вже 20 березня до Фастівської ЦРЛ Василь Курліковський, директор Фастівського міського ЦПМСД, передав кріоциліндр з необхідним додатковим обладнанням, засоби захисту – рукавички, бахіли, шприци, перевязовний матеріал, а також медикаменти: антибіотики, ліки для легеневої та серцево-судинної систем та вітаміни – усе відповідно до поданої головним лікарем ЦРЛ заявки.

Також нагадаємо, що 19 березня на позачерговій сесії міська рада Яготина ухвалила рішення надати медзакладам міста субвенцію у розмірі 1 600 000 грн у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: