#

У Гатному чоловік поцупив дві термоковдри

07.10.2021 12:50
У Гатному чоловік поцупив дві термоковдри
Зловмисник

У селі Гатне Фастівського району чоловік зайшов до мегамаркету та вкрав дві термоковдри

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Facebook.

Після виклику про крадіжку на місце події оперативно прибув наряд реагування патрульної поліції та затримав крадія. Ним виявився 44-річний чоловік, який раніше мав проблеми із законом.

Викрадений товар зловмисник виніс за територію магазину та сховав. Чоловік розповів правоохоронцям, що викрадене хотів продати, а кошти витратити на власні потреби.

Речові докази вилучено та повернуто власнику магазину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у червні поточного року інформаційний портал "Моя Київщина" подав запит до Гатненської сільської ради, де просив надати інформацію про розмір заробітних плат сільського голови, його заступника та секретаря ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram