#

У Гатному, не зважаючи на проблеми із каналізацією, планують побудувати автомийку (ФОТО)

31.01.2021 17:10
У Гатному, не зважаючи на проблеми із каналізацією, планують побудувати автомийку (ФОТО)
Фото паспорту об'єкта

У селі Гатне жаліються, що за роки системачичної хаотичної та незаконної забудови утворилась велика проблема з підтопленнями та забудовою природних та штучних дренажних систем, і не зважаючи на це там планують будувати нову автомийку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громадське" .

Автомийка має бути не звичайною. Компанія "Креатор компані" спільно з компанією "Karcher" хочуть збудувати 4-х поверхового монстра.

На даному мийному комплексі будуть обслуговуватись автомобілі звідусіль, зокрема всіх розмірів і величин. Планується автостоянка на майже 100 автомобільних місць, а сама будівля – 6 000 квадратних метрів, – сказано у повідомленні.

Також місцеві жителі вже зафіксували порушення з боку будівельників. За їхніми словами, цільове призначення земельної ділянки на якій планується збудувати автомийний комплекс має класифікатор 3.10 (Для будівництва та обслуговання будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). Проте згідно чинного законодавства має бути з класифікатором виду цільового призначення земельної ділянки: Для будівництва та обслуговування автомийки.

Також місцеві бояться, що через слабкі труби може погіршитись якість води, що викличе негативний вплив на мешканців, як і хімічні речовини, які так чи інакше потраплятимуть у ґрунт.

Нагадаємо, що у Київській області затвердили Програму будівництва й ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на2021-2023 роки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook