#

У Гірській громаді триває ремонт інклюзивно-ресурсного центру

20.01.2022 08:55
У Гірській громаді триває ремонт інклюзивно-ресурсного центру
Фото з місця події

Учора, 18 січня, у Гірській громаді перевірили, як тримає ремонт інклюзивно-ресурсного центру, що розміщений в частині приміщень Ревненського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Гірської ОТГ, інспектували виконання робіт начальник Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва виконавчого комітету Гірської сільської ради Вячеслав Жила разом з головним спеціалістом Управління Володимиром Пташинським.

У центрі провели заміну вікон, здійснили улаштування цементно-піщаної стяжки. Повністю замінили систему опалення. Триває монтаж електромережі, а також водопостачання і каналізування. В санвузлах почали улаштування облицювальної плитки на стіни. Змонтовані фальш-стіни з гіпсокартону, ведуться малярні роботи, встановлюють міжкімнатні двері.

Також зауважується, що заклад був створений нещодавно і його мета є забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти. На його капітальний ремонт з державного бюджету було виділенно 2945900 грн.

Нагадаємо, що нещодавно у Гірській об’єднаній територіальній громаді запрацював новий Центр надання адміністративних послуг.

Читати "Моя Київщина" у Telegram