#

У Глевахівській селищній раді викрили підробку документів колишнім головою Жеребцовим (ВІДЕО)

19.11.2019 12:30
У Глевахівській селищній раді викрили підробку документів колишнім головою Жеребцовим (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У середу, 13 листопада, до Васильківського відділу поліції було направлено заяву про скоєння кримінального правопорушення з боку попереднього керівництва Глевахівської селищної ради на чолі з Жеребцовим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Глевахівської ОТГ у Facebook.

На сесії Глевахівської селищної ради було оприлюднено основні положення цієї заяви, головне з яких – викрадення/знищення документів сесій селищної ради за період каденції Валерія Жеребцова та секретаря Володимира Медушівського.

Зранку, 14 листопада, колишній голова Жеребцов, знаючи, що селищний голова Володимир Петренко здійснює прийом громадян у селі Мархалівка, разом з окремими працівниками апарату Глевахівської селищної ради здійснив дії, що містять ознаки злочину, зокрема підробку фінансових документів. Очевидно, що такий поспіх був викликаний можливим вилученням фінансової документації з боку правоохоронних органів.

На відео бухгалтер селищної ради надає Жеребцову платіжні доручення на підпис. Після цього їх підписує особа, яка, імовірно, є головним бухгалтером ради. Біля дверей "на сторожі" стоїть завгосп ради.

Також нагадаємо, що в одному з дачних будинків у селищі Глеваха Васильківського району голова одного з садових товариств став свідком конфлікту та вбивства чоловіка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: